Over ons

Apola Groenprojecten is een creatief en deskundig hoveniersbedrijf in Apeldoorn dat u met alle facetten van uw buitenruimte van dienst kan zijn. Van het ontwerpen en realiseren van uw droomtuin of representatief bedrijfsgroen, tot het deskundige onderhoud daarvan. Wat uw groenwensen ook zijn, wij staan met onze creativiteit en expertise voor u klaar!

Missie en visie

Missie en visie

Apola Groenprojecten is een professioneel en VCA gecertificeerd bedrijf waar deskundige hoveniers de kwaliteit leveren die u verwacht. De betrokkenheid en de creativiteit van onze vakmensen zijn de belangrijke ingrediënten die er voor zorgen dat Apola Groenprojecten langdurige samenwerkingen heeft met haar opdrachtgevers.

Wat kunnen wij voor u doen

Particuliere tuinen

Bij Apola Groenprojecten kunt u terecht voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van uw tuin. Ook met het aanleggen of vernieuwen van bestrating, ontwerpen en aanleggen van waterpartijen en boomverzorging zijn wij u graag van dienst. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen, of de beplanting en/of het gazon vernieuwen, dan staan wij graag voor u klaar met deskundig advies, een ontwerp, een beplantingsplan en een heldere offerte.

Bedrijfsgroen

Apola Groenprojecten is uw deskundige partner voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw groenvoorziening. Zowel buiten als binnen. Ook met het aanleggen of vernieuwen van de bestrating, het aanleggen van waterpartijen en boomverzorging zijn wij u graag van dienst. Wilt u een nieuwe groenvoorziening laten aanleggen, of de bestaande groenvoorziening vernieuwen, dan staan wij graag voor u klaar met deskundig advies, een ontwerp, een beplantingsplan en een heldere offerte.

Groenonderhoud voor bedrijven

Een verzorgde uitstraling van het bedrijfspand is belangrijk voor elke onderneming of instelling. Dat geldt ook voor de groenvoorziening voor en rond het pand, bij de entree, bij de parkeerplaatsen, etc. Ook de binnenbeplanting vraagt regelmatig aandacht. Een verpieterde of slordige indruk van buitengroen vol met zwerfvuil is verre van representatief. Apola Groenprojecten is u graag van dienst met regelmatig en deskundig uitgevoerd onderhoud van uw bedrijfsgroen. Wij ontzorgen u binnen en buiten. Daardoor staat uw pand er weer stralend bij, zonder dat u daar omkijken naar heeft!

Overige diensten

U kunt Apola Groenprojecten ook inschakelen voor beregening, bestrating en alle vormen van totaal buitenonderhoud. Zoals: schoonhouden van goten, opruimen van blad, verwijderen van onkruid, snoeiwerk, sneeuwschuiven, etc.

Van ontwerp naar realisatie

Enthousiast geworden?

Neem vrijblijvend contact met ons.