Persbericht overname Apola

Overname Apola door Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve

Nieuws achter de schermen van Apola! Per 1 januari 2020 neemt Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve de activiteiten van Apola over. Nadat het afgelopen jaar de operationele aansturing bij Apola al door Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve werd verzorgd, voelt dit voor beide partijen als een logische stap.

Tot voorheen was Apola enkele jaren onderdeel van het Apeldoornse DROS Facility Groep. De overname door Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve biedt DROS de kans om zich helemaal te richten op haar kernactiviteiten: dienstverlening voor allround schoonmaak.

Prettige samenwerking

Het afgelopen jaar werkten Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve en Apola al nauw samen op operationeel niveau. Deze samenwerking verliep afgelopen jaar voor beide partijen zeer prettig en beide hoveniersbedrijven zijn erg verheugd met deze nieuwe stap. De overname creëert kansen voor het optimaliseren van de aansturing. Ook kunnen werkzaamheden op gebied van backoffice vanaf nu binnenshuis worden verzorgd. Met deze overname verandert er weinig voor medewerkers of klanten, die kunnen rekenen op de creatieve en specialistische hoveniersdiensten die ze gewend zijn.

Over Apola

Apola Groenprojecten is een creatief en deskundig hoveniersbedrijf in Apeldoorn, met dienstverleningen in alle facetten van buitenruimte. Voor particuliere en zakelijke klanten ontwerpen en realiseren zij tuinen en bedrijfsgroen. Ook biedt Apola deskundig groenonderhoud.

Over Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve

Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve kenmerkt zich door haar gedreven, enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Deze hoveniers zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, sierbestrating en vijvers- en boomverzorging. Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve heeft vestigingen in Twello en Vorden.